IMMERSIVE PERSONAL TRAINING

Immersive Personal Training geeft je individuele aandacht, waardoor je samen het beste in jezelf naar bovenhaalt. Of je nou net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het behalen van jouw doelen, met maatwerk en uitdagende, effectieve work-outs zorgt de Personal Coach ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat je resultaat boekt. En dat zijn de twee belangrijkste elementen voor een succesvolle, gezonde en sportieve leefstijl! More fun. More energy. More result. More Immersive!

IMMERSIVE GRIT

Les Mills Grit Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent!

IMMERSIVE CYCLE SPRINT

Les Mills Sprint is een high-intensity interval training (HIIT) op een spinningfiets van het populaire programma Les Mills. De les wordt ook wel omschreven als een intense work-out van 30 minuten waarbij hoge intensiteit het uiteindelijke doel is. Het mooie van deze les is dat het toegankelijk is voor iedereen. Door de weerstandknop op de spinningfiets kun je namelijk zelf de intensiteit aanpassen aan je eigen niveau.
Les Mills Sprint is de ideale work-out om jezelf naar je fysieke én mentale grens te pushen!

IMMERSIVE BOOTY CLASS

Verwacht een kick ass 3D booty experience. Onze intense 45 minuten durende workout is gefocust op het vormen en versterken van je bilspieren, kracht en zelfvertrouwen. Deze kick ass workout geeft jou het gevoel dat je de hele wereld domineert.

IMMERSIVE BOKS TRAINING

Immersive box training is een high-intensity workout waarbij je focust op techniek,  snelheid, explosiviteit en behendigheid. Deze 45 minuten durende bokstraining is een strijd tegen jezelf. Onze Immersive trainers tonen respect expertise en motivatie. Het resultaat?

Een voldaan gevoel, goede mood en een killer body!

IMMERSIVE CYCLE

Immersive Cycle is een indoor fietsprogramma, maar dan met een specifieke choreografie met veel intensiteit. Dit word gedaan met opzwepend muziek. Als je graag wilt afvallen of jouw conditie wilt verbeteren, is Immersive Cycle absoluut iets voor jou. Iedereen kan meedoen aan de training. Je kunt op jouw fiets zelf de pedalen snelheid bepalen en bovendien hoef je niet gelijk de hele les mee te doen. Onze ervaren trainers helpen jou met het instellen van de fiets en doen alle bewegingen voor. Daarnaast proberen ze jou uit te dagen om net iets meer te geven dan dat jij van jezelf verwacht had.

IMMERSIVE OPEN GYM

Ontdek nu jouw nieuwe gym. In onze fitnessruimte creëer jij zelf de workout. Laat één van onze trainers een actieplan opstellen of ga zelf tot het uiterste in onze gym. Ervaar premium fitness bij Immersive Studios en word fitter dan ooit.